Børsens kokketalent 2012
På vej mod finalen
Ud af 25 udvalgte ( udvalgt efter deres indsendte bidrag)
går 5 videre til finalen på tangkrogen i Århus 7. sep. 2012.
Emnet hed skank og tunge - og rodfrugter til decerten.
kl. 9 havde Lea sørget for han mødte op i Århus og kl 11.30 satte den første igang. De fik lov at starte med 10 min intervalg. Hvad de havde til rådighed af råvarer, blev først frigivet der.
Så skulle der laves mad, 9 portioner
6 til dommerne, en til, en der blev udvalgt på stedet som fik lov at smage, en til skuebordet og en til fotografen.
4 timer senere blev rettene serveret for dommerne.
De 5 unge mennesker kæmpede bravt og fik alle lavet nogle fine retter. Men når man er så dygtig er det finesserne der tæller.
MICHAEL NØRGAARD
Hovedret:
Kogt tunge m. Braiseret skank, pocheret porre, syltet løg
& glaseret mini pære. Serveret med kartoffelsauce.
Øl: Mikkeller – Not Just Another Wit
Hovedret:
Kogt tunge m. Braiseret skank, pocheret porre, syltet løg
& glaseret mini pære. Serveret med kartoffelsauce.
Øl: Mikkeller – Not Just Another Wit
de fine kartoffelringe udløste de 5.000 kr
MICHAEL NØRGAARD
Dessert:
Pastinak parfait, sprød chokolade, pastinak crumble,
brunet smør & sauce af pastinak fløde.
Dessert:
Pastinak parfait, sprød chokolade, pastinak crumble,
brunet smør & sauce af pastinak fløde.
Kærestekram oven på sejren
Pokal
rejselegat på 20.000 kr
gave
champagne
en buket
og derudover vandt han 5.000 kr i kolde kontanter for årets finesse.
Og hvad skal pengene så gå til, jo de 5.000 var vist så rigeligt brugt på en vacumpakker til træningen inden finalen. For selv om man ikke ved hvilke råvarer der står til rådighed kan man jo godt øve.
Rejselegater skal bruget til videreuddannelse i London.
Rigtig hjertelig tillykke Michael, vi er meget stolte af dig og det var fuldt fortjent du vandt.
Min dejlige svigersøn har også lavet et indlæg fra dagen, det kan ses her
http://m-priess.blogspot.dk/2012/10/foodfestival-2012.html
1 kommentar:
Kan godt forstå du er stolt af ham, det er bare super flot det han har lavet
Send en kommentar