Der blev eksperimenteret med lidt af hvert.
Smuttede mandler i cholade med henholdsvis lakridspulver og frysetørret hindbær.
Sød lakrids vendt i mørk smeltet chokolade med frysetørret hindbær. Ikke dårligt.
og tilsidst Michaels opskrift på muslibar, og den var bare så god at den kommer her:
Muslibar:
150 g smør
200 g sukker
150 g acasiehonning ( alm. skulle også kunne bruges)
smeltes sammen og tilsættes
300 g havregryn
150 g nødder
2 - 4 håndfulde rice crispy ( poppet ris - morgenmad)
eller feks 200 g tørret frugt.
presses ud i en firkant ca 1,5 cm høj, på en bage plade , bages ved 150 grader ca 25 min.
afkøles og skæres ud.
Og de blev rigtig gode, en opskrift der skal eksperimenteres med
1 kommentar:
Hvor ser det da bare dejligt ud... kan godt forstå at Chr. vil prøvesmage... det ville jeg da også gerne.
Send en kommentar