mandag den 4. april 2011

Eksamen i udtryk, musik og drama


Ja det var så idag det skulle overståes, den skriftlige opgave var afleveret, men den mundtlige eksamen, eller praktiske skulle den måske hellere hedde var så idag. Føj hvor har jeg været nervøs for dem som kender mig ved at musik er noget Jørgen hører og drama er noget de opfører på teatret. Så det har været nogle seje dage siden opgaven blev aflevet og jeg skulle igang med den praktiske opgave. Pernille blev hidkaldt igår for jeg havde slet ikke styr på fremlæggelse, var helt låst af det jeg ikke synes jeg kunne. I nat er gået med nogle gevaldige kampe om hvor uretfærdig det er at man skal op i noget der slet ikke interessere en .

Nå op og få samlet tingene og styr på det sidste, køre i god tid og opdager så da jeg står i jelling at der ikke er godt en halv time til jeg skal op men kun fem minutter.

Føj for en knold, har alså været så nervøs at jeg havde fokuseret på slut tidpunktet i stedet for begyndelsestidspunket. De sommerfugle jeg havde i maven kunne også nærmere beskrives med billedet af Harry Potter der der jagter den eneste rigtige nøgle - lige sådan føles det.

Jeg nåede det heldigvis og Nuller Børge sørgede for et dejligt firtal, alså bestået så godt og vel. Skønt - nu mangler jeg kun den sidste og længste - bachelor opgaven.

Hvor bliver det skønt at blive færdig og få tid til familien, vennerne, haven, huset og ikke mindst legetøjet.

Ingen kommentarer: