fredag den 9. november 2012

Prinsessen indlagt

Laura blev indlagt akut sidste fredag på børneafdelingen på Kolding sygehus. Efter at hun i en længere periode ikke rigtig ville spise. Hun har tabt sig, var svimmel og drak meget. Torsdag var hun ved læge og der blev taget blodprøver. Men allerede fredag gik det galt. Da hun kom til svømmetræning blev hun så bleg og svimmel at Pernille kørte hende til vagtlæge, som så sendte hende videre til sygehuset, med besked om ikke at tage hjem først.
Så generelt har det været en turbulent uge, med en hulens masse logistik, for lillebror skal jo også både passes og forklares hvad der sker. Ikke helt nemt at forstå når man kun er 3 år. Men han klarer det flot og elsker at besøge Laura lige fra børnehave. Aftenvagten klarer mormor og bedstefar så. Christian skal jo puttes tidligt.
Efter en uge med et hav af prøver, ved vi en masse om hvad det IKKE er.
Idag har hun fået taget 10 nye blodprøver og en MR scanning. Men der hældes mere og mere til, at det er en virus.
Igår spiste hun lidt, bla. En lille mc burger. Håber der kommer lidt mere ned i weekenden. For i forhold til at hun plejer at spise mig ud af huset, ser det lidt meget sløjt ud.
Nu er det weekend igen og prinsessen mener selv, at selv om hun ikke har kræfter til at svømme til stævnet i morgen, vil hun hente sin sølvnål og hilse på svømmeveninderne.
Og Christian, ja han har lovet at passe mig imens ;)

På mandag står den ige på Kolding sygehus, håber de har nogle svar og at tøsen får spist noget i weekenden, så hun snart kan komme hjem.
Billedet er taget af: Pernille Nørgaard

3 kommentarer:

Pia sagde ...

Krydser fingre for Prinsessen

Anonym sagde ...

Jamen dog. Sikke da noget møg. Håber - for jer alle - at der snart kommer nogle brugbare svar, så Laura kan blive frisk og komme hjem igen.

Mange varme hilsner til jer alle
Britt og Mia

Birgitte sagde ...

Tak for opdatering, Kirsten. Sikke da noget. Forhåbentlig har de en masse svar, når de kommer tilbage på mandag. Sender en masse varme knus til jer alle og ønsker om snarlig bedring.