tirsdag den 13. november 2012

En dejlig dag,,,,,,,

Så er Laura hjemme. Der mangler stadig svar på nogle af blodprøverne, men MR skanningen viste heller ikke noget. Så der hældes mere og mere til at det er/ har været en virus. Heldigvis er hun begyndt at spise igen og energien er så småt ved at vende tilbage.
Igår da de blev udskrevet ville hun gerne til svømmetræning, det blev til en halv times vandplaskeri. Gode tegn.
I dag har hun så været i skole igen, og fandt lige vejen forbi en sygemeldt mormor, efter skole. Det var gået godt, men hun var træt.
Så mormor diskede op med rugbrødsmadder og så ville hun gerne have varm cacao, så det lavede jeg da lige til hende. Jo appetitten er ved at vende tilbage, og det er jo bare skønt.
Da jeg skulle finde det billede jeg tog af hende kan jeg se hun har leget lidt med ipaden også ;) gode tegn.
Men puha det var en grim forskrækkelse vi der fik.
Det gør ondt når ungerne er syge og det bliver alså ikke bedre af at det er børnebørnene.

3 kommentarer:

Erna sagde ...

Dejligt at hun er hjemme og har det godt igen. Det giver helt sikkert en forskrækkelse. Men hvis hun igen kan spise, så må du jo ud og fylde køleskabet op igen, så der er noget at vælge imellem til hyggelige timer.

Birgitte sagde ...

Åh, hvor dejligt at høre! Har fulgt lidt bekymret med på diverse opdateringer. Bestemt ikke sjovt, når det er de mindste, det går ud over. Skønt at høre, at hun er ved at komme ud på den anden side af det her, der har fyldt så meget for jer alle sammen.
Store knus fra mig til jer alle

Anonym sagde ...

Dejligt for jer alle, at Laura nu er ved at finde sit gode gamle jeg igen. Det er skidt, når børnene er syge, og endnu værre, når der ikke kan findes en forklaring.
Mange store knus
Britt