mandag den 12. september 2011

En travl weekend

Weenenden startede ud med en tur til Løgum Kloster, der var dømt tøsehygge og det blev det. Der blev syet, snakket, klippet, tegnet og hygget til den store guldmedalje. Udvekslet erfaringer og gode råd og morals opbakning.

Efter en hel lørdag med hygge blandt gode legekammerater stod den søndag på en to do opgave, ikke specielt sjovt, men nødvendigt. Pernilles vinduer skulle fuges færdige og det går jo heldigvis lidt lettere når man er 2 og kan lave lidt sjov samtidig, så det endte med vi blev færdig - dejligt.

Søndag aften havde Michael inviteret til fødselsdag, dvs. Familien i nr. 2 tog nu der ned lidt før for ungerne skulle jo hjem i seng.
Nybagte boller, 3 forskellige af slagsen, 2 flotte lagkager, småkager og chokalade som vor farmor lavede den. Jo der var ikke sparet på noget. Godt gået junior.
Det var rigtig hyggeligt og vi fik også hilst rigtig på han søde kæreste, dejligt når familien sådan lige så stille udvides med nye medlemmer.

Og til sokkerne, ja igen et par restesokker, der er gået helt sport i at få brugt op af strømegarnsresterne, som jo lige så godt kan anvendes fornuftig. Godt nok koster det nye nøgler at blande i, men ;)Ingen kommentarer: