mandag den 22. juli 2013

Ny terrasse.


Ja ikke her, men hos Pernille og Mikael. 
Derfor er det ikke blevet til kreative sysler, da de sidste par måneder har stået i terrassebygning.
Da Pernille har en vis evne til at kombinere store projekter og graviditet. ( se bloggen for 4 år siden) gik det jo som det plejer, hun kan ikke lave en dyt, eller næsten ;) hun har dog tegnet og dirigeret med hård hånd, lige som hun tildels har sørget for at det arbejdende folk ikke døende af sult ;)

Det startede med at græsset blev fjernet for 2 mdr siden

Derefter fik Christian lært et nyt ord af fætter Henrik, nemlig håndskovl. Henrik er super dygtig til at få sandet jævnt og han hjalp med at få stolpernene støbt fast og lægge spær og gulvstrøer.


Så fortsatte jeg med malerarbejdet og vi fik vatteret af og lagt brædder.


Nu begynder det at ligne noget. Kun kanten mangler at blive savet til.Her var det nødvendig at få hjælp med tagpladerne. Så tusind tak til Palle for det store arbejde.

Nu hjælper det efterhånden på det.
Tagrender kom op og Pernille designede lige en lille fiskedam af resterne. Ligeledes fik vi den store vandbeholder koblet på. Og overløb til kloakken tilsluttet.

Fiskedam nu med små fisk og planter.
Og igår fik vi så udekøkkenet lavet færdig med vand og vask. Og terrassen blev indviet med lidt godt mad.
Idag har jeg vist for første gang i meget lang tid ikke ses min små unger. Til gengæld har jeg fundet mit eget hus og fået handlet, så nu står den på rigtig ferie resten af ugen, inden jobbet kalder igen på mandag.
Det blev en rigtig fin terrasse. Og vi mangler kun at få strøm sluttet til, men der skal der vist lige en elektriker forbi.

Ingen kommentarer: