tirsdag den 27. april 2010

Emil den 2. af Højen.
Da min egen knægt var lille, ja faktisk indtil han blev voksen, faldt det ham ikke ind at overveje koncekvenserne af sine handlinger. Han bla. kravlede under hækken over til naboen, kravlede op i toppen at legekammeratens træ, så vi blev kimet ned af det meste af Højen, hev skuffer ud så han kunne kravle op på kommoderne, kravlede over seng og kravlegård så han måtte sove på en madras på gulvet, åbnede dørene og forsvandt hvis ikke de var låste, tissede i pædagogens træsko for at se hvor meget der kunne være i den, gik på edderkoppejagt i byen med en lille spand i bar røv. osv osv.

Desværre ser det ud til hans "lillebror" Christian er godt på vej til at gøre ham kunsten efter, ihvertilfælde troede han i søndags at han var blevet supermand og tog et stunt ud over mors seng mens hun bøjede sig efter sit tøj.

Storebror Michael har lovet at han vil prøve at forklare ham at man altid skal overveje koncekvenserne af sine handlinger :) Det tog også kun 18 år for ham at lære :D


3 kommentarer:

Erna sagde ...

Tja... den der ikke vil høre de må føle.
Den stakkels lille dreng.

Birgitte sagde ...

Hvor er han bare skøn hehe og det er da så absolut ikke for tidligt at komme igang med at være en rigtig dreng :D

knhobby sagde ...

Det er han bestemt også, har allerede nået at fået skiftet gipsen, fordi han sparkede den i stykker. Denne gang er den fast hele vejen rundt om benet og de har låst hans knæ. Stakkels dreng, men han sparker nu godt til alligevel :)