torsdag den 29. juli 2010

Sommerferie


Skandinavisk dyrepark

Saltcentret i MariagerFamiliehygge ved vaffelbageren - 2 kugler var lig med familieis :)Oprydning.


SOMMERFERIE.

Sommerferien startede med vi lige tog et tjek på området.
Søndag kørte vi til Grenå, og landede i Kattegat centeret, hvor Laura viste rundt og fortalte. Hun havde lært rigtig meget da hun var med børnehaven deroppe, så bedre guide kunne vi ikke få.
Mandag stod den på Djurs sommerland, en rigtig hyggelig tur og lillebror er så afgjort til miniputland, jo vildere jo bedre :)

Tirsdag var en afslapningsdag, da kørte vi til grenå og besøgte delokal stofpushere. Pernille fik handlet lidt, så nu er der til et par nye vikler og Laura fik også købt til en nederdel til build a bear. Meningen var vi skulle se mols bjerge også, men det mente Christian så ikke vi skulle, så dem har vi tilgode til næste gang. Han er ikke ret vild med at køre i bil.

Onsdag tog vi i Skandinavisk dyrepark, hvor vi bla. så ulve, isbjørne og brune bjørne. Vi så dem blive fodret og det var en stor oplevelse.

Torsdag var en dag hvor Christian trængte til en fridag, så da lokkede vi Laura med i Saltcenteret i Mariager. Hvilket indbefattede en meget lille sejltur, Laura og jeg blev i hvertilfælde eninge om at vi næste bare kunne have svømmet over.
Det med salt lød ikke så spændede i første omgang, men da hun først kom ind og så det, fik lov at lave sit eget salt og var ude at bade hvor man ikke kunne stå på bunden for man flød op igen, ja så havde det været en rigtig god tur. Randers bød på is på tilbagevejen og hjemme ventede mor og far med fisk. Og hvormange siger så som Laura, - jeg skal kun ha en lille is for mor har købt hornfisk.

Fredag var der et lokal marked så det fik vi set og derefter stod den så småt på oprydning og rengøring inden vi to hjem sidt på dagen. Lørdag stod den jo på vorbasse.


1 kommentar:

Erna sagde ...

Hvor er det da skønne billeder af bamser..både de brune og hvide.
Lyder som en skøn ferie