søndag den 22. juli 2012

En uge i Gilleleje

Fredag stod den på en tur til København i bil. Lea og Michael tog afsted på egen hånd, den stod igen på lidt tegnearbejde og mad. Men vi andre tog bilen, 7 timer i københavn 203,50 kr i parkeringsafgift. Men det kunne ikke nytte, Pernilles ben, ryg og hofte drillede alvorligt så vi turde ikke have hende med toget. så den fornøjelsemå ungerne have tilgode til en anden gang.

Vi startede i torvehaller, alle mulige specialiteter. Absolut et besøg værd, dernæst Rosenborg og hjem, men et smut forbi amalienborg.
Så nu har Laura da vist også fået et indblik i vores konger og dringer gennem tiden.

Rosenborg. Christian var nu ikke helt tryk ved de der soldater der skulle passe på kongekronen.


 Torvehallerne var bestemt et besøg værd, der brugt vi et par timer inden vi fortsatte til Rosenborg for at se diamanterne.Torsdag

Efter en hård onsdag tog Jørgen og jeg selv på tur, gps ledningen var stået af så der skulles skaffes en ny. og da vi så næsten kom forbi Kronprinsen synes jeg jo nok han måtte gi kaffe ;)
Nå men han var vist draget til sønderjylland så vi måtte klare os selv. Så vi tog lige en havevandring på et par timer.


Mahonitræ


 Slottet set fra siden

 Her står jeg på terrassen og tager billedet ned over haven.
Bagsiden af slottet og haven er i gang med en større restaurering.

Onsdag

Onsdag var vi først en tur i Roskilde domkirke og derefter ude og købe svømmetøj til Laura. 3 nye badedragter og svømmebriller og så fik fødselsdagsgavepengene også så rigeligt ben at gå på.
Christian var til vores store overraskelse vildt imponet at domkirken og de mange firgurer, kister og især sabler ;) 

Dagen sluttede på bakken.


Hvor vi selvfølgelig skulle have is


Bedstefar indtog julemandens stol, og Christian var ikke til at styre, de havde godt nok en vild legeplads derinde på bakken ;)


Først på ugen fik vi besøg af cirkus arena, og så måtte vi jo lige se på dyrene som bla. bestod af 4 elefanter.
Det er rart at have Lea at snakke med når man lige bliver lidt sur på de andre.


Da Lea aldrig havde set sandskulpturer før, synes vi hun burde have fornøjelsen. Hver kunstner får en kasse sand tilrådighed. den er presset og vandet og kan skilles ad i omgange, ala sider til europapaller. så starte de i toppen og arbejder sig ned ad til skulpturen er færdig. Smukke var de og året tema var havet.Og så var vi da forøvrigt også en tur i Sverige.

En hyggelig uge, hvor det værste vand heldigvis faldt om natten.
Ingen kommentarer: