søndag den 8. september 2013

Endnu en lille prinsesse

7 9 13
Alt har stået stand by de sidste mange dag. Pernille havde jo termin sidste fredag og var efterhånden gået en uge over tid uden der var sket anden et hun rendte rundt med plukveer og havde det skidt. Flere gange har der kommet en SMS med...... Tror du skal gå tidligt i seng...... Uden der dog skete mere.

Så for 3. Gang blev det fredag og hun havde fået min mødeplan. Christian var hjemme og min søn kom og passede ham iflg. Aftale. Mikael var blevet hjemme fordi hun havde mange veer, der dog igen fortog sig mod aften.
Vi grillede og nød aftenen og veer kom tilbage, senere var Pernille i tvivl om vandet var begyndt at sive så de tog lige en Tjek tur til sygehuset, men nej det var kun lidt fra hinderne så vi blev enige om at jeg godt kunne tage hjem og sove.
Efter en times søvn ringede svigersønnen at nu havde han ringet efter jordmoderen så jeg måtte godt komme. 
Kl. 2 vågnede Laura og kl. 4 kom Christian så der blev bestemt brug for mormor.
Så nu ved jeg at der vises tegnefilm hele natten :)
Efter en hård omgang fødte Pernille vores nye lille prinsesse kl. 5. 51
Prinsessen var stjernekigger og derfor tog det bare så lang tid, jordmødrene var en overgang ret tæt på at ringe efter ambulancen fordi hun pludselig roterede og smuttede tilbage. Men heldigvis gik det som det skulle og en maga stolt storesøster kunne holde sin nye lillesøster meget få minutter efter hun var fødtOg Christians kommentar, da jeg fortalte ham at det alså var blevet en lillesøster ( han havde ønsket en lillebror) var: det gør ikke noget mormor, jeg elsker jo også piger.............Klar til at blive målt og vejet for enden af dobbeltsengen. 
53 cm.
3700 gram.

Der blev ringet efter bedstefar og Michael og de kom med morgenmad.
Derefter tog vi ungerne med hjem, men først stod den lige på en tur til byen efter en fødselsdagsgave til lillesøster og noget der kunne laves aftensmad af.
Laura og Christian fandt en fin kjole som hun skulle haveOg mormor fandt en cardigan der matchede.
Så blev der handlet ind til farbrød og gulerodssalat og frokost.
Efter en hurtig frokost var der nogen der trængte til en eftermiddagssøvn, så drengene blev sendt i køkkenet og mormor, Laura og Christian gik i seng.
Michael fik ordre af kæresten om at blive for hun havde godt nok tænkt sig at komme fra Esbjerg når hun fik fri fra arbejde.
Hvilket jo så betød at junior faktisk var hjemme på sin fødselsdag søndag.

Og jo man bliver godt nok træt når man ikke får sin nattesøvn, så det blev lige 3 timer på øjet.
Bagefter blev de vækket og gik i gang med at samle deres gaver som de havde fået af far og mor fordi de var blevet storesøskende.


Bagefter skulle der pakkes gaver ind og storken skulle gøres klar

Bæres hjem og sættes op. 
Og så var det ved at være sidst på eftermiddag. De gamle havde fået lidt ro til at hvile og lære lillesøster lidt at kende. 
men nu var der et par store søskende der alså godt snart ville se hende igen ;)
Det blev til tidlig aftensmad og så på hovedet i seng.
For begge unger skulle svømme idag søndag. Michael og Lea tog med Christian til svømmetræning. Laura blev hentet til sin svømmestævne, bedstefar tog med derud for at heppe. Og der varighed lidt ro i huset.

Søndag stod så i svømningens tegn, fødselsdag fik vi også holdt, så rigtig hjertelig tillykke med de 25 år Michael. En fødselsdag der ikke helt blev som planlagt, men forhåbentlig god alligevel.
Og så kom der selvfølgelig også lidt gæster forbi. Farmor fra Sjælland og oldefar Knud.

Så nu er søndagen slut, men tilsidst skal da lige nævnes at tøsen kom hjem med medalje i alle de heat hun stillede op i. Dæleme godt gået efter sådan en lørdagOg jo hun er helt vild med sin lillesøster som forøvrigt skal hedde Karen Marie. 

Ingen kommentarer: