tirsdag den 12. november 2013

Dåbskyse


Ja hvad gør man, når datteren pludselig gerne vil have en kyse til vores 30 år gamle dåbskjole......
Jo man starter med et par billeder.


Klar til broderiprogrammet

Klar til broderiprogrammet

Blonden fandt Pernille i stof 2000 næsten magen til.

Og så er det bare igang med centimetermål og broderiprogram.Adskillige timer senere. Vi valgte at der ikke skulle klippes huller i, fordi kysen alligevel blev foret med en hvid Jersey.

Så blev der broderet 2 baner stof i mega rammen. Jeg valgte 2 lag vandopløselig vlies til rammen. Ingenting ovenpå.En stribe til rundt om hovedet


Og en på højkant i nakken, da kjolen har en på højkant på forstykket.

Finito, nu mangler jeg bare at vaske kjolen og få broderet navn i og sat lyserøde bånd på. Og så kan det godt blive 1. December. 

Lige et aberdabay, da jeg skylle sy bindebåndet fast, var jeg så dum at tro, at jeg både kunne holde blonden på plads og tråde på samme tid, det resulterede i at trådemekanismen i hoppede på plads og griber systemet sidder fast, så det koster en tur til Odense, hvis ikke Morten kan klare det over telefonen.
Så vi måtte lige hente pernilles artista for at gøre kysen færdig. Men flot blev den. Og man skal næsten vide at det ikke er født samtidig.

Så nu håber jeg at Michael og Lea også vil bruge kjolen på et tidspunkt, og ellers bliver den pakket væk til pernilles børn måske vil bruge den.

Men foreløbigt er både mine børn og mine børnebørn døbt i kjolen.

Ingen kommentarer: