fredag den 14. februar 2014

Christian flytter hjemmefra.

Ja det har jeg egentlig ventet på længe. Jeg tror ikke Laura var mere end 3 da hun kom selv første gang.
Men idag blev det så. Christian ringede for at høre om han måtte komme hen og lege med mormor, og selvfølgelig måtte han da det. Mikael sørgede for at han kom over vejen der hjemme og jeg gik ud til hjørnet for at se han gik pænt. Samtidig kunne jeg så vinke til Mikael på det andet hjørne. Det har sine fordele at være næsten naboer.
Mikael tog lige dette billede af den lille fyr der flyttede hjemmefra.Da han var kommet ind og han havde ringet hjem for at fortælle at nu var han kommet hjem til mormor, gik han ind på værelset og fandt en æske LEGO. Æsken er vundet i banko for lang tid siden og sidst han havde den fremme og ville pakke ud, havde jeg Karen Marie også, så da fik han ikke lov.
Men idag var der jo ingen undskyldninger, så midt i sytøjet blev der bygget LEGO, mest af mormor, men Christian hjalp godt til.Sytøjet blev der så ikke meget af, men lidt har også ret og det bliver færdig i morgen.Robotten blev færdig og vi nåede også at få pandekager inden han opdagede at det var blevet mørkt og at han vist skulle hjem nu. På vejen konstaterede han at månen ikke var i stykker mere. ( fuldmåne )

2 kommentarer:

Eg sagde ...

Hvor er det dejligt at han kan få mormor tid og at hun har tid til at lege med Lego m.m.
Hvor har du bare været aktiv i din ferie og det med at få ryddet op i div. rum må da være skønt. Kan godt lide at dit stoflager bliver lidt reduceret, for så har vi jo heldigvis en grund til at tage på tourne i Påsken. Det må da blive et af årets højdepunkter.

sharon young sagde ...

What a clever boy and lucky for yo that he lives so close, wonderful robot.