torsdag den 14. juli 2011

En blandet uge

Har lige hygget lidt med bålfadet.
Lise må da også være tørstig


Lan.dkrabberne må da også være sultne, selv om de ikke smasker lige så meget som de rigtige fisk
Mormors små fisk er ude at gå tur.

Det er svært at styre 2 snobrod , bare fordi mormor absolut skal fotografere midt i bagningen.

Laura elsker når vi bager snobrod i haven.Den startede med super dejligt vej og mandag blev vi færdige med de store hække. Nu mangles bare buksbommen, men den kan vente lidt. Laura fik bagt snobrød og tog senene på ferie hos en veninde.


Tirsdag skulle så være hygge havedag, det blev nu mest til hygge for der var en der havde ondt i arme og skuldre af at klippe hæk. Laura flyttede igen hjem til mormor og Christian blev ringet hjem fra dagplejen, og det betød jo så 2 herlige unger.


Om aftenen stod den på grillpizza for vejret skulle jo slå om, hvilket man vel også roligt kunne sige at det gjorde.


Onsdag blev til en Herningtur. Sytrådsleverandøren havde overgivet forretningen til et firma i Herning og det betyder så at jeg ikke længere lige kan smutte til Hedensted og hente mit tråd.


Derefter var vi lige en tur i stof og stil efter lynlåse og mønsterparpir og selv om Jørgen flere gange lokkede mod videbæk kom vi ikke hjem med stof. Jeg skal jo ud og se på stoffer om 14 dage så det kan vist godt vente. Hvis ikke det var begyndt at stå ned i stænger skulle vi have været en tur i mini zoo, men valte at køre hjem ingen af os havde lyst til at blive drivvåde heller ikke Laura. Så resten af dagen gik med at flytte rundt ude på værkstedet.


Det fortsatte jeg med idag og da symaskine hjørnet var ryddet tog vi en tur i ikea, så hvis det regner lige så meget i morgen, ved jeg jo hvad tiden kan bruges på.

1 kommentar:

Erna sagde ...

Hvor er det typisk Chr. snavs og fisk, Laura som ser mut ud... tror ikke det lige passede hende at du tog et billede.
Men ungerne ser ud til at hygge sig.
Måske er det heller ikke så sjovt at have børn og mand med til Videbæk... Men rigtig god tur i sommerhus i næste uge, sammen med børn, svigersøn og børnebørn