tirsdag den 26. juli 2011

Tøsetur
Så meget lykkedes det 4 tøser at inverstere i på en rigtig hyggelig tur.Min del blev uld, garn, knapper, linial, mønsterpapir, pladevat og ikke mindst stoffer
Vi havde en rigtig hyggelig tur, der startede ud fra Højen mod Videbæk, her blev en meget stor del sf stoffet indkøbt.


Derefter gik tuen videre til Holstebro, hvor vi fik frokost og inversterede lidt i cchobby - især Laura, der jagede hele flokken i sving for at finde de fineste perler fra en stor sandkasse - hun inverstede i en hel posefuld.


Tilbage til Stof og stil hvor Pernille lige manglede et par småting og afslutning hos Kjølkær stof , en forretning ingen af os kendste i forvejen. Men bestemt en der tåler et genbesøg når vi engang for brugt noget af "isolerinen"


Tak til alle tre tøser for en super hyggelig dag. Og nåe ja, ja vi kom hjem havde drengene sørget for steg på grillen, så kan livet være mere herligt ;)
2 kommentarer:

Erna sagde ...

Ja, dejlig tur. Måske nok en af de bedste i ferien. Altid skønt at være sammen med kreative folk.
Så er det bare lige den der "sygdom", som ikke er farlig eller lig., men hvor lægen siger at man skal blive hjemme pga. smittefare :).
Men det er godt at vi har sådanne nogle dejlige mænd, som sørger for at vi også får noget at spise - Det smagte simpehen skønt, så 1000 takt til dem.

DuusMuss sagde ...

Du har da ordentlig været igang..... flot flot....