fredag den 7. oktober 2011

En udfordring til mig selv.

Jeg mangler et tage med i byen/bilen strikke tøj. D.v.s det gør jeg ikke for jeg plejer altid at have et par sokker igang, dem skal der jo ikke bruges meget tænkning til så det er et fint strikketøj at tage med når der både skal snakkes og strikkes.
Fint nok, det er vel ikke så svært, joe det er det faktisk for der laves jo meget andet her på matriklen og det kan gå længe imellem jeg render i byen ;) og så har jeg lykkelig glemt alt om str. og maskeantal osv.


Så hvad skal tasken indeholde:

det der svarer til 2 nøgler garn

strikkepinde, 2 sæt for jeg strikker tit restesokker

den gængse opskrift på sokker

centimetermål

en markering af hvilken størrelse jeg er i gang med


og så skal den indeholde så få løse genstande som muligt så det bare er at hive den med i byen.Her er den første smagsprøve, jeg er ved at have helt styr på designet og mangler kun at skaffe nogle oringe inden den kan blive helt færdig. Men ind til videre har jeg broderet små 100.000 sting på mit garnnøglestof, quiltet en inderside og syet dem sammen med en hjemmelavet kantebånd for at få den bredde jeg ønskede.
Posten er lige kommet med lynlåse og perlestave, så hvis vejret bliver til indendørs leg bliver den muligvis færdig i weekenden.

Så fortsættelse følger ;)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Øj, hvor ser det smart ud. Glæder mig til at se den færdige sokke-taske.

Nørgaard Priess sagde ...

uhh det er godt ud mor :)