søndag den 21. oktober 2012

Guf

Idag har den stået på familiehygge og leg med guf.
Der blev eksperimenteret med lidt af hvert.
Smuttede mandler i cholade med henholdsvis lakridspulver og frysetørret hindbær.
Sød lakrids vendt i mørk smeltet chokolade med frysetørret hindbær. Ikke dårligt.


Michaels lækre karameller tilsat mandler og drysset med frysetørret hindbær.
og tilsidst Michaels opskrift på muslibar, og den var bare så god at den kommer her:

Muslibar:
150 g smør
200 g sukker
150 g acasiehonning ( alm. skulle også kunne bruges)
smeltes sammen  og tilsættes
300 g havregryn
150 g nødder
2 - 4 håndfulde rice crispy ( poppet ris - morgenmad)
eller feks 200 g tørret frugt.

presses ud i en firkant ca 1,5 cm høj, på en bage plade , bages ved 150 grader ca 25 min.
afkøles og skæres ud.

Og de blev rigtig gode, en opskrift der skal eksperimenteres med




1 kommentar:

Erna sagde ...

Hvor ser det da bare dejligt ud... kan godt forstå at Chr. vil prøvesmage... det ville jeg da også gerne.