torsdag den 23. februar 2012

Kerne kiks






1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl sesamfrø
1 dl græskarkerner
1 dl havregryn
3½ dl hvedemel
1½ tsk salt
1 tsk bagepulver
1 dl solsikke- eller majsolie
2 dl vand.
Røres sammen.
Deles i 3 portiner som fordeles på hvert sit stykke bagepapir.
et stykke bagepapir lægges over og dejen trykkes/skubbes ud så den fylder hele stykket.
Ridses i tern a ca. 5 x 5 cm
Bages ved 200 grader i varmluftsovn, ca. 12 min. til de har fået lidt farve.
Når pladen kommer ud kan de lige knækkes fra hinanden.
Lad dem køle af på en rist og put dem derefter i en dåse.
Mums når man lige er lidt småsulten i utide.
Hvis der er nogle af de midterste stykker der er lidt kedelige i farven får de lige lidt ekstra min. efter de er brækket fra hinanden. De skal have lidt kulør for at få den nødeagtige smag.
God fornøjelse ;) hvis du tør prøve.

1 kommentar:

Stephanie Newman sagde ...

These look so tasty! I will have to hunt for some ingredients but they look like they'd be nice with savory dips or with things like pumpkin soup.