søndag den 1. april 2012

Tur til århus mv.

Det har været en travl weekend. Fredag stod den på indkøb af rullegardiner, som lige måtte justeres lidt lørdag. Det betyder nu at far og mor kan se fjernsyn efter de har fået fladskærm. Så 3 stk rullegardiner - tjek ;)
Laura fik lov at komme med lørdag hvilket både de og hun nød, det er altid dejligt at besøge olderne.

Idag har der så stået Michael på programmet. op kl 6 for vi skulle hente ham i Fredericia kl 7.30 hvor vi pakkede bilen med div. madvarer, remedier og tallerkner.
Han skulle møde kl 9 på restaurent Frederikshøj i Århus, hvor der skulle dystes om en plads i finalen om Børsens kokketallent for elever. Han vandt, så stort tillykke knægt, det var bare super flot.

Nå men det betød så at vi skulle slå 6 timer ihjel i Århus. Vi startede ud hos Hanne som jeg har handlet med over nettet, og nu også i hendes dejlige butik, og jo der kom godter med hjem ;)

Tråd, indlæg og div fine stoffer. Ellers var vi forbi bilka, hold op den er stor. Bruns galleri, havde Jørgen hørt om så den tog vi også, Århus´s udgave af bryggen. Jørgen fik et par nye pæne sko hvilket næsten er en umulighed når man kun skal have en str. 39. Så det var super.
Resten af eftermiddgagen gik med lidt køren rundt omkring Århus, hvor vi både fik set vildsvin og rådyr. Vi fik også lige styr på hvor Magrethe holder påskeferie ;)
Kl 16 var det tid at hente vores håbefulde søn igen, og sørme om ikke han havde vundet en finaleplads, så nu går turen igen til Århus i september.
Godt 12 timer senere landede vi igen her i Højen, en lang men god dag.

3 kommentarer:

HANNES Patchwork sagde ...

hej
Tak for i havde tid til at smut til Vejerslev og tak for den meget hyggelige og LÆRERIGE snak....
Og jeg håber at du får syet noget rigtig flot af dine ting.
Og tillykke med sønner... smiler..
på gensyn.
Hilsen Hanne

www.hannesnetbutik.dk

knhobby sagde ...

Mange tak, det var hyggeligt og dejligt lige at se hvad din butik indeholder, for næste gang er det jo nok over nettet jeg bestiller igen.

Inge sagde ...

Det ser ud til at du har fået noget godt med hjem fra turen hos Hanne, nu glæder vi os til at se hvad det bliver til....
Mange hilsner fra Inge